Chybí Vám lidi?
Vážené dámy, vážení pánové,
nedostatek kvalifikovaných pracovních sil je sousloví, které nyní slýcháváme na všech úrovních dnes a denně. Ve spolupráci s Jihomoravským krajem proto připravujeme rozsáhlý projekt, jehož cílem je angažmá zahraničních pracovníků na neobsazených pozicích ve Vašich firmách. V této fázi tedy provádíme rešerši, o jaké pracovníky, resp. jaké profese máte zájem Vy. Vyplnění dotazníku zde nám umožní zařadit také Vaše potřeby do tohoto projektu.
Děkuji všem respondentům za spolupráci a šestého z Vás opět odměním lahví vynikajícího vína.
Čenda
 
TOP MSP
I letos jsme pro Vás připravili soutěž o nejlepší malou a střední firmu brněnského regionu. Nyní probíhá veřejné hlasování, nezapomeňte podpořit své favority.
PODNIKATELSKÉ SETKÁNÍ
Ve spolupráci s členskou firmou HUTIRA – BRNO, s.r.o. si Vás dovolujeme pozvat na další z našich oblíbených podnikatelských setkání. Tentokrát se vydáme na kolech po stopách románu českého spisovatele Viléma Mrštíka.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Aktuální zahraniční poptávky, nabídky a pozvánky na akce pro začínající nebo zkušené exportéry naleznete v novém čísle našeho e-zpravodaje Centra mezinárodního obchodu.
KONFERENCE
Dovolujeme si Vás pozvat na V. ročník konference, která se uskuteční 24. dubna 2018 v Brně. Tématem letošního ročníku je dobrovolnictví, o kterém budou přednášet zástupci veřejné, soukromé i neziskové sféry.
VZDĚLÁVACÍ AKCE
Zajímá Vás, jak zajistit, aby byla Vaše firma dlouhodobě stabilní a úspěšná? Jakých zákonných norem využít a jak se účinně dostat ke svým pohledávkám? Přijďte na seminář 16. 4. 2018, dozvíte se mnohem víc.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size