Gratulujeme!
Vážené dámy, vážení pánové,

včera bylo narváno. Potěšilo mě, že všechny osobnosti, které jsou vně našeho společenství, poznaly, že to, co říkáme a děláme, má hlavu a patu.
A opravdu obrovskou radost mám z toho, že naše soutěž TOP MSP rezonuje ve společnosti čím dál, tím víc. Čili, velká gratulace TOP 10 MSP a ještě větší prvním třem: Koukněte na fotky a ještě důrazním, že v pátek 7. 12.  se u nás zase potkáme, čeká na Vás workshop na téma spolupráce škol a firem, pasování nových členů a kooperační burza, něco pojíme a popijeme. Zúčastnit se můžete i  části programu. Registrujte se zde.
A je tu advent, takže např. Římanům 5:5.
Těšíme se na viděnou.
Čenda
PLES 
První republika - poslední rezervace v předprodeji
Rezervujte si vstupenky na náš ples v odpovědi na tento e-mail a využijte tak poslední možnosti získat je za předprodejovou cenu.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Aktuální zahraniční poptávky, nabídky a pozvánky na akce pro začínající nebo zkušené exportéry naleznete v novém čísle našeho Zpravodaje Centra mezinárodního obchodu
VZDĚLÁVACÍ AKCE
Potřebujete zvýšit produktivitu své firmy a nevíte, jak na to? Vsaďte na digitalizaci výroby. Více informací získáte na našem semináři 11.12.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size