Letem světem
Vážené dámy, vážení pánové,
s radostí Vám oznamuji, že vítězem soutěže z minulého čísla se stal pan Vlastimil Trllo, jednatel společnosti TWENTYFOURSEVEN Promotions, s.r.o.,
a současně ředitel JazzFestBrno, gratuluji, magnum je připraveno!
Vy ostatní nechmuřte a pojďte si s námi 21. 3. zastřílet zpistole, samopalu, kulometu či děla. S registrací neváhejte, zbývá posledních 15 míst.
Čenda
B2B JEDNÁNÍ
Pro české a slovenské  firmy z oblasti strojírenství, elektrotechnika, energetika a ekologie budou v Žilině připravena individuální jednání.
KURZ
Čína, Rusko, Amerika, Japonsko nebo Rakousko. Zajímáte se o tamní podnikatelské prostředí a obchodní příležitosti? Přijměte pozvání na celodenní kurz s odborníky z praxe.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Aktuální zahraniční nabídky a poptávky, pozvánky na akce a informace pro začínající i zkušené exportéry naleznete v novém čísle našeho e-zpravodaje.
NABÍDKA ČLENA
Přihlaste se na sérii golfových turnajů a podpořte prostřednictvím nadace Modrý Hroch děti po těžkých úrazech. První turnaj startuje 19. května.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size