Ministryně, ohňostroje, pasování, baráž, výlet!
Vážené dámy, vážení pánové,
máme pro Vás další soutěž, tentokrát můžete vyhrát vstupenky na mezinárodní soutěž ohňostrojů STAROBRNO IGNIS BRUNENSIS. Máme k dispozici lístky na ozvučenou VIP tribunu na všechny ohňostroje realizované na brněnské přehradě. Kolikátý ročník soutěže se letos koná, 20. / 21. / 22.? První 4 respondenti se správnou odpovědí vyhrávají vždy po dvou vstupenkách. Závěrem připomínám, že příští pátek proběhne Brno Business Club s ministryní financí, s registrovanými zájemci se těším na osobní setkání. Abych nezapomněl, na 13. června pro Vás chystáme překvapení v podobě turistického výletu, poznačte si termín, podrobnosti Vám sdělíme v pravý čas.
Čenda
P.s. Těšíte se na barážová utkání naší členské firmy FCZB? Já strašně!
KONFERENCE
Chybí Vám kvalifikovaní pracovníci v dělnických profesích? Setkáváte se s absolventy odborných škol, kteří nesplňují Vaše požadavky? Přijďte diskutovat o tom jak přiblížit odborné vzdělávání potřebám firem.
NOVÍ ČLENOVÉ
Přijďte se seznámit s našimi novými členy, navázat kontakty a diskutovat. Čeká Vás prezentace našich služeb, pasování nových členů, podnikatelská seznam i neformální jednání.
VELETRH
Přijďte se podívat, jak chytře na chytrá města. V areálu BVV proběhne již druhý ročník konference, která přiláká skvělé zahraniční řečníky i firmy nabízející konkrétní řečení.
KONCERT
Dovolujeme si Vás pozvat na koncert realizovaný u příležitosti 30. výročí pádu železné opony. V koncertním sále Musikverein ve Vídni vystoupí Magdalena Kožená a Collegium 1704.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size