Podzim bude horký!
AKTUÁLNĚ
RHK Brno se stala vlastníkem rozsáhlého areálu na ulici Roviny v k.ú. Brno-Chrlice. Nabízíme Vám využití tohoto areálu o výměře cca 6000m2 nebo jeho jednotlivých částí.
OBCHODNÍ MISE
Ve spolupráci se statutárním městem Brnem připravujeme výjezd brněnských firem na Ukrajinu. Vydejte se navázat nové obchodní kontakty! Účast je vhodná především pro firmy z oblasti strojírenství, energetiky a vodohospodářství.
PODNIKATELSKÉ SETKÁNÍ
Přijďte navázat nové kontakty! Připraven je program pro hráče golfu, ty co si chtějí tuto hru pouze vyzkoušet i pro ty co se raději budou vzdělávat, a to vše v krásném prostředí golfového areálu Kaskáda.
SPOLUPRÁCE PRODLOUŽENA
Úspěšná spolupráce mezi dvěma členskými firmami RHK Brno byla prodloužena. I vy můžete pomoci našemu fotbalovému klubu, a to třeba nákupem sedaček či permanentek.
SEMINÁŘ
Navštivte seminář, jehož cílem je seznámit Vás s připravovanými změnami v těchto významných pravidlech. Středa 27.11.2019.
SENINÁŘ
Jak se bude vybíjet ekonomika v příštím roce, zda je výhodnější čerpat podporu podnikání ve formě dotace či úvěru, jaké výzvy nás čekají, a mnoho dalšího se dozvíte na tomto workshopu.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size