Go green!
Vážené dámy, vážení pánové,
předem se omlouvám, že dnes bude text delší. Před třemi lety jsme založili strojírenský klastr IC4.0, který za tu dobu ušel velký kus cesty a dnes je již nedílnou součástí velkých strategických projektů. Jsme tomu rádi! Troufám si tvrdit, že nyní u nás vzniká další velká věc: Dáváme dohromady platformu, kterou právě předseda představenstva IC4.0 Tom Kubala velmi trefně nazval „Go green!“. V tomto kódu již některé naše firmy jedou, např. Nová Mosilana „Dost bylo plastu!“ či Hutira - Brno „S úctou k přírodě“ a další. Jsem si samozřejmě vědom toho, že toto téma polarizuje, ale věřím, že bude mít efekt sněhové koule stejně jako Průmysl 4.0 či kybernetická bezpečnost a RHKB bude i zde tvrdit muziku. „Go green!“ má v každém případě velké ekonomické, strategické a projektové souvislosti. V následujících týdnech Vás podrobněji seznámíme s podobou avizované platformy, resp. klastru, ale již teď je jasné, že se v hodnotících kritériích příštího ročníku TOP MSP objeví environmentální aspekt.
Na závěr soutěž ve spolupráci s naší členskou firmou HUTIRA - BRNO, s.r.o. o deset lístků na Festival písní nejen z vinohradů, který proběhne 20.9.v Šidlenách, vyhrává prvních 5 respondentů naší ankety.
O kolik milimetrů ročně stoupá hladina oceánů:
1,1mm / 3,2mm / 7,3mm (klikněte na správnou odpověď).
Čenda
KONFERENCE
Chcete své výrobky exportovat do zahraničí a nevíte jak na to? Přihlaste se na konferenci, kde se dozvíte, jak identifikovat cílový trh, seznámíme Vás také s nástroji financování a zabezpečení exportní transakce.
PODNIKATELSKÁ MISE
Navažte nové obchodní kontakty v  severní Itálii! Zúčastněte se veletrhu zaměřeného na letecký a kosmický průmysl, využijte nabídky přímého matchmakingu mezi účastníky.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size