Otazníky?
Vážené dámy, vážení pánové,
minulý týden jsme obdrželi od našeho člena Davida Svobody zpětnou vazbu k názvu akce "Česko a Lichtenštejnsko, neznámé partnerství", opravdu se nám vloudila zavádějící a kuriózní chybička do názvu, omlouváme se a děkujeme za připomínku. Ale přijďte se na tu akci podívat, bude to přetlak myšlenek.
A teď pozor! Na podnikatelském setkání  "30 let poté" vystoupí nezaměnitelná písničkářka a básnířka, členka estébáky zlikvidovaného sdružení Šafrán a nesmírně charismatická dáma Dagmar Andrtová-Voňková (Šafrán: Kryl exil, Hutka a Třešňák donuceni k emigraci, Voňková a Merta black list a zákaz koncertování).
Závěrem Vás chci poprosit o vyplnění krátkého dotazníku, jehož výsledky použijeme při plánování aktivit realizovaných v rámci projektu Centrum mezinárodního obchodu.
Čenda
SEMINÁŘ
Ve spolupráci s Jihomoravským krajem Vás zveme na seminář zabývající se vyhledáváním, rozvojem a péčí o talentované zaměstnance. Přihlaste se a nasbírejte praktické zkušenosti.
SEMINÁŘ
Po nějaké době opět kujeme pozitivní pikle s naší členskou firmou Ambruz & Dark Deloitte Legal, s.r.o., připravili jsme pro Vás sérii seminářů s právní tématikou. Koukněte, určitě Vás některé téma zaujme.
NETWORKINGOVÁ SNÍDANĚ
Vyplňte dotazník a přijďte s námi posnídat. Budeme se věnovat novinkám v oblasti řízení znalostí, zkušeností a informací v projektech, ty budou doplněny o prezentaci právních aspektů.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size