Velká gratulace!
Vážené dámy, vážení pánové,
dnes začínám velkou gratulací dlouholetému členovi představenstva RHK Brno a majiteli obchodně engineeringové společnosti Alta Vladimírovi Plašilovi, který obdržel medaili Za zásluhy I. stupně z rukou prezidenta Miloše Zemana.
Dále Vám chci připomenout, že ve čtvrtek 7. listopadu proběhne jubilejní 70. podnikatelské setkání, tentokrát v kině ART. Pokud jste se dosud nepřihlásili a chcete s námi zavzpomínat na události roku 1989, poblahopřát firmám oceněným v soutěži TOP MSP či jen pohovořit s ostatními účastníky, učiňte tak obratem, registrace je otevřena do pondělí 4.11. A pozor: Zahraje a zazpívá nám tam charismatická šamanka Dagmar Voňková!
Těším se na Vás,
Čenda
BUSINESS CLUB
Přijďte navázat kontakty s představitelkou rodu, který přišel na naše území téměř před osmisty lety a zanechal zde neopominutelnou stopu.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Podívejte se na aktuální zahraniční poptávky a nabídky, pozvánky na akce a informace pro začínající nebo zkušené exportéry.
VZDĚLÁVACÍ AKCE
Povinnosti podle zákoníku práce a tipy do z praxe, individuální dotazy. Zajděte na seminář.   
KULTURA
Ve spolupráci se společností 24-7 Promotions Vás zveme na výjimečný projekt - koncert KLUSYMFONIE - a nabízíme vám vstupenky s partnerskou slevou jako předvánoční dárek.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size