Nejlepší MSP oceněny!
Vážené dámy, vážení pánové,
také dnes začínáme gratulacemi, ty tentokrát patří skvělým firmám oceněným v rámci soutěže TOP MSP 2019, na prvních třech místech se umístily:
Gratulace patří samozřejmě všem oceněným, koukněte na výsledky a fotky ze včerejšího slavnostního večera. A politická prezentace viděla, že žijeme na max!
Čenda
KULTURA
Ve spolupráci se společností 24-7 Promotions Vás zveme na výjimečný projekt - koncert KLUSYMFONIE - a nabízíme vám vstupenky s partnerskou slevou jako předvánoční dárek.
NEJEN PASOVÁNÍ
Potřebujete navázat nové obchodní kontakty? Zastavte se u nás 5. prosince, čeká na Vás workshop s PR tématikou, pasování nových členů, kooperační burza (koukněte na profily dosud registrovaných firem) i neformální část dne.
VZDĚLÁVACÍ AKCE
Zveme Vás na unikátní seminář s Jakubem Patlokou, člověkem, který mnoho let pracoval  v rámci Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu,
pracoval na mnoha exponovaných případech, byl členem Daňové Kobry.
VZDĚLÁVACÍ AKCE
Zpozornět by měli zejména manažeři, vlastníci a právníci společností, které zveme 21. listopadu na seminář.
Profíci z Deloitte Legal proberou s účastníky fáze prodejního procesu, včetně předprodejní přípravy a volby struktury transakce….
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size