Je to tady, koukejte!
Vážené dámy, vážení pánové,
Rád bych ještě připomněl středeční setkání s charismatickou a inspirativní dámou Její Jasností Marií Piou Kothbauer. Máme k dispozici ještě několik volných míst, využijte příležitosti a vyslechněte si pohled aristokracie na současný všehomír. Setkání jsme schválně koncipovali v menším formátu, jakoby Chatham House, aby bylo dost prostoru pro diskusi a následný networking.
Těším se na Vás,
Čenda
KONTAKTY
Chcete navázat nové kontakty? Přihlaste se na kooperační burzu, vyberte si partnery pro jednání a absolvujte až 10 schůzek na jednom místě. Profily registrovaných firem naleznete zde.
STUDIUM
Přihlaste se na manažerský vzdělávací program US-MBA v Brně na Fakultě podnikatelské VUT. Získáte tak nejen celosvětově uznávaný titul MBA, ale zejména kvalitní know-how předávané lektory z USA i ČR.
GRATULUJEME
Dvacátý ročník soutěže nejrychleji rostoucích technologických firem v celé střední Evropě Deloitte CE Technology Fast 50 ovládly české firmy. V žebříčku se jich umístilo celkem 19, společnost Meta IT s.r.o., členská firma RHK Brno s tempem růstu 586 % obsadila 33. místo.
DOTAZNÍK
Ve spolupráci s Masarykovou univerzitou si Vás dovolujeme požádat o vyplnění dotazníku. Naším cílem je získat vstupní informace o rozsahu a závažnosti problémů s neefektivním přenosem informací a o nástrojích a metodách, které v rámci svých interních postupů využíváte.
ČLENOVÉ PRO ČLENY
Vážení členové, ochutnejte lahodná vína naší členské firmy ZEMAX Šitbořice, a.s., Sklepu Maryša. Ceník naleznete ZDE.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size