Nejen zábava!
PLES
Máme k dispozici posledních 50 lístků na náš nezapomenutelný ples. Rezervujte si je za zvýhodněných podmínek do konce listopadu. Čeká na Vás vynikající kapela, úžasný kouzelník, skvělá atmosféra stejně jako občerstvení.
ZAHRANIČNÍ OBCHOD
Dovolujeme si Vás pozvat na setkání s velvyslankyní Chorvatska v ČR J.E. paní Ljiljanou Pancirov a ministrem odpovědným na velvyslanectví za hospodářské vztahy, panem Marinem Žužulem.
AKTUÁLNĚ
Dovolujeme si Vás oslovit jménem primátorky města Brna JUDr. Markéty Vaňkové s prosbou a žádostí o spolupráci na snižování  emisí CO2 v souvislosti se snahou omezit prohlubování klimatických změn a snížit jejich dopady na život v Brně.
KOOPERAČNÍ BURZA
Podívejte se na profily firem přihlášených na kooperační burzu, která proběhne na RHK Brno 5. prosince, rezervujte si své schůzky již nyní! Kontaktní osoba: Petra Lapešová, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., 532 194 951.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size