Jdeme do toho!
Vážené dámy, vážení pánové,
včera jsme podepsali spolu s dalšími 27 společnostmi Memorandum o pomoci se snižováním emisí na území města Brna, a tím se oficiálně přihlásili k naší platformě Go green!, kterou jsme loni založili.
Tento postoj chceme prosazovat také na našich neformálních akcích, pro které nyní hledáme partnery, a to nejen z oblasti ekologie. Patří sem podnikatelská setkání, exkurze, dny pro rodinu a samozřejmě také náš výstřední retroples. Navíc bude aspekt Go green! jedním z hodnocených kritérií naší nové soutěže SME4FUTURE, která nahradí dosavadní TOP MSP. Využijte tedy příležitost pro zviditelnění své firmy, připravte v rámci tohoto tématu workshop, přizvěte své zaměstnance či obchodní partnery a navažte nové kontakty v neformálním prostředí.
Koukněte na naši nabídku, těšíme se na Vaše reakce.
Čenda
KONTAKTNÍ AKCE
Zajímá Vás, jaké jsou perspektivní obory a příležitosti pro český export v současné politické a ekonomické situaci, optimální formy vstupu na ruský trh a možnosti spolupráce s ruskými partnery?
DOTAČNÍ PROGRAM
Rádi byste investovali do technologií (strojů, zařízení, hardware, software)? Co říkáte podpoře až 45 % a dotaci na projekt minimálně 450 tis. Kč a maximálně 1,5 mil. Kč?
BUSINESS SNÍDANĚ
... aneb jak mít spokojenější zaměstnance, snadněji nabírat nové lidi a být stabilním a věrohodným partnerem pro klienty.
AKTUÁLNĚ
Brno je mekkou elektronových mikroskopů. Ročně se jich v moravské metropoli vyrobí přibližně třetina celosvětové produkce. Objevte Brno pod drobnohleDEM!
GO GREEN!
Jeho doménou je ekologie a geologie. Co dělá pro životní prostředí se dočtete v dalším článku sekce Go green!
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
⚬ Akce
g+    Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size