Pomáháme si!
Vážené dámy, vážení pánové,
oslovila nás členská firma Dvectis Europe s.r.o. zabývající se výrobou zdravotnického materiálu,  v současné době se potýká s nedostatkem pracovních sil při výrobě dnes tolik potřebných respiračních masek.
Máte manuálně zručné zaměstnance, které v současné době nedokážete využít? Nabídněte jejich volnou kapacitu této firmě!
Další aktivita, se kterou bychom Vás chtěli seznámit, souvisí s FC Zbrojovkou Brno, která se rozhodla svou neobvyklou akcí podpořit zdravotníky bojující s koronavirem v brněnské fakultní nemocnici. Pomozte znovu vyprodat lužánecký stadion a podpořte dobrou věc! Více informací naleznete na webu FC Zbrojovka Brno.
Poslední dnešní nabídka je od členské firmy NetDirect, která nabízí všem členům RHK Brno zdarma konzultaci na téma "Jak posílit on-line obchodování". Více informací o konzultaci, nabízených řešeních i kontakt na odpovědnou osobu naleznete ZDE.
Závěrem Vás zvu na jedinou vzdělávací aktivitu, kterou se nám z našeho březnového nabitého programu podařilo zachovat. Plánovaný Business Club "Milion chvilek pro investování" proběhne on-line, nově jsme zařadili také témata týkající se aktuální situace. Více informací naleznete ZDE, nezapomeňte se zaregistrovat.

S přáním pevného zdraví
Čenda
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
⚬ Akce
g+    Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size