Ukažte se!
Vážené dámy, vážení pánové,
na základě Vašich podnětů jsme se rozhodli postupně představovat naše členské firmy. Nechal jsem se přemluvit a jako první zodpověděl pár otázek, koukejte.
V případě zájmu o podobnou prezentaci, pište na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , nebo volejte na: 532 194 951, jde to na zhruba tisíc adres a nasdílíme to i na sítích.
Těším se na celou řadu inspirativních a originálních rozhovorů.
Čenda
WEBINÁŘ
Řešíte právní problémy spojené se současnou nestandardní situací? Přihlaste se na webinář, na Vaše dotazy budou odpovídat právníci advokátní kanceláře KROUPAHELÁN. Pro členy RHK Brno ZDARMA.
WEBINÁŘ
Je současná situace pro českou ekonomiku příležitostí nebo hrozbou? Seznamte se s názory svérázného českého ekonoma, ultraliberála, analytika a spisovatele Vladimíra Pikory.
NABÍDKA
Členská firma RHKB Faktum Design s.r.o. vyvinula a vyrábí obličejové štíty pro zdravotníky a další potřebné profese. Pokud tento typ ochrany potřebujete, neváhejte firmu kontaktovat.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
⚬ Akce
g+    Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size