Nejen webináře
Vážené dámy, vážení pánové,
dnes Vám představujeme první členskou firmu, je jí BD-TOVA s.r.o., na naše dotazy odpověděla jednatelka a ředitelka společnosti paní Martina Weigelová, koukejte.
Čenda
WEBINÁŘ - 6. května
Získejte základní info o vodě a souvislostech s programy na podporu udržitelnosti a dotačních titulech pro podnikatele  i nepodnikající soukromé osoby.
WEBINÁŘ - 13. května
Je současná situace pro českou ekonomiku příležitostí nebo hrozbou? Seznamte se s názory svérázného českého ekonoma, ultraliberála, analytika a spisovatele Vladimíra Pikory.
ŽIVĚ - 6.června
Diskutujte s Petrem Vencálkem o dlouhodobém a bezpečném investování Vašich finančních prostředků. Dostatek prostoru bude věnován Vašim dotazům i neformálním rozhovorům.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Aktuální zahraniční poptávky a nabídky, pozvánky na akce a informace pro začínající nebo zkušené exportéry naleznete v novém čísle našeho e-zpravodaje Centra mezinárodního obchodu.
SLUŽBY
Využijte naší nabídky a prověřte bonitu Vaší firmy či firem Vašich obchodních partnerů. Pro členy RHKB zdarma.
NABÍDKA
Výrobce účinných zdravotnických prostředků společnost DD-Hippero s.r.o. vyvinula respirační polomasku a nabízí ji pro zaměstnance Vašich firem.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
⚬ Akce
g+    Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size