Pasování!
Vážené dámy, vážení pánové,

omluva, dnes trochu obšírněji: 11. června proběhne pasování nových členů spojené s podnikatelskou seznamkou, bude natlakované jako papiňák! Přivítáme svérázné, originální figury a zajímavé hosty, bude s námi i náměstek hejtmana Jihomoravského kraje zodpovědný za regionální rozvoj Honza Vitula a bývalý eurokomisař a místopředseda evropského parlamentu Pavel Telička. Koukejte, kdo se již přihlásil, bude i grilovačka a víno na terase.
A teď pozor, informace, kterou jsme si schovávali až po chřipce: Proběhlo shromáždění delegátů RHK Brno, které zvolilo nové představenstvo RHKB, předsedou zůstává Ladislav Chodák, další pozice doznaly řadu změn, které reflektují současné směřování komory, tzn. zahraniční obchod, Průmysl 4.0, kyberbezpečnost, platforma Go green! a vzdělávání. A co je důležité, v představenstvu jsou firmy napříč celým Jihomoravským krajem. Čekají nás velké věci!
 
Čenda
PŘEDSTAVUJEME
Dnes jsme pro Vás vyzpovídali prokuristu naší aktivní členské firmy MIVINA s.r.o., která se zabývá náborem kvalifikovaných pracovníků na Ukrajině, pana Milana Závoru.
WORKSHOP
Diskuzní setkání s Petrem Vencálkem proběhne 9.6. od 14:00. Dozvíte se to hlavní pro dlouhodobé a bezpečné zhodnocování Vašich finančních prostředků a bude prostor i na Vaše dotazy a neformální diskuzi.
GO GREEN!
Zvýšení povědomí o své značce. Víc návštěvníků na web. Více objednávek z e-shopu. Jak to souvisí s Go green? Jak k tomu přistoupila marketingová agentura In creative?
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Aktuální zahraniční poptávky, nabídky, tendry, pozvánky na akce a informace pro začínající nebo zkušené exportéry.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
⚬ Akce
g+    Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size