a) Kont(r)akt! b) FCZB
Vážené dámy, vážení pánové,
omlouvám se, že dnes vypotřebuji poněkud více slov než obvykle.
Abychom v této zvláštní době podpořili Váš byznys, uvádíme na trh náš sofistikovaný nástroj v modifikované podobě - permanentní Kont(r)akt. Zaregistrujte se, zadejte své poptávky či nabídky, aktivně hledejte mezi již registrovanými firmami a dohodněte si schůzku. Poskytneme Vám naši asistenční podporu, propagaci, přehled o českých dodavatelích i odběratelích, lze jednat on-line nebo můžete využít připravovaných kontaktních dnů, a to vše zdarma. Vyzkoušejte tento systém! Registrace je otevřena odedneška zde. Více informací o projektu naleznete zde.
FCZB: Jsme tam! Důrazním, že náš členský fotbalový klub projevil během koronakrize silnou společenskou odpovědnost a loajalitu (výrazný finanční dar pro FN Bohunice). Prosím, podpořte nyní Zbrojovku spolu s námi nákupem klubových sedaček na prvoligovou sezónu do našeho firemního sektoru (je tam skvělá atmosféra a reklamní protiplnění pro zúčastněné firmy) a vyvolejme společně efekt sněhové koule, klubu to opravdu moc pomůže.  A pozor: Z rozhodnutí majitele FCZB Václava Bartoňka zaplatí firmy, které si zakoupily klubové sedačky na 2. ligu, stejnou částku i na ligu 1.! Noblesní přístup. Podrobnosti zde.
Čenda
INFORMUJEME
Pokud jste to ještě nestihli, mrkněte na naší výroční zprávu za rok 2019, obsahuje pěkné obrázky a trochu čtení.
PODNIKATELSKÉ SETKÁNÍ
Ve spolupráci s našimi členskými firmami Generali Českou pojišťovnou a.s. a AZ SERVIS, a.s. si Vás dovolujeme pozvat na golfový turnaj. Pojďte si zahrát a navázat nové kontakty!
STUDIUM
Chcete být tím správným manažerem a lídrem pro svou firmu a držet krok se současnými trendy v businessu? Přihlaste se ke studiu akreditovaného programu organizovaného ve spolupráci s University of St. Francis v Joliet, Illinois, USA.
PŘEDSTAVUJEME
„Kam s nimi?“. Tuto otázku si již někdy položil každý z nás. Oč se jedná? Přece o opotřebované pneumatiky vozidel! Nejen na tento dotaz nám dnes odpověděl Ing. Radim Filák, jednatel společnosti.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
⚬ Akce
g+    Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size