Musíme se vidět!
Vážené dámy, vážení pánové,

jakoby se nechumelilo připravujeme na podzim celou řadu zajímavých akcí.  10.9. odehrajeme podnikatelské setkání „Šlapeme!“, bude možno i vyzkoušet jízdu na skifu, přijďte a vezměte kohokoliv (takřka) s sebou, 29.-30.9. vyrážíme na obchodní misi do Záhřebu a Zadaru a 30.9. pokračujeme turnajem určeným pro aktivní hráče golfu.
Upozorňuji na  kontaktní dny spojené s kooperační burzou na RHK Brno, ty proběhnou 14.10. a 4.12., programovou náplň nyní připravujeme.
Začátkem listopadu nás čeká charitativní večer ve prospěch Ligy vozíčkářů v divadle Barka, kde nám předvedou svoji uměleckou show i někteří naši členové.
A na závěr FCZB: Obsadili jsme všechna klubová sedadla (!), takže se uvidíme i 22.08. večer a budeme se chvět, abychom nedostali bůra …
 
Čenda
B2B
Hledáte nové obchodní kontakty? Využijte zdarma projekt Kont(r)akt, schůzky můžete zrealizovat on line nebo využít připravovaných kontaktních dnů.
VZDĚLÁVÁNÍ
Víte, jak přistupovat k marketingové strategii, bez čeho se v roce 2020 na poli online marketingu neobejdete? Pokud váháte, právě ro vás je určena tato akademie! Teorie bude podpořena konkrétními příklady z praxe.
PŘEDSTAVUJEME ČLENY
Znáte Svatojánské ořechy, Chmelíček nebo Kdoulový sýr? Přečtěte si zajímavý příběh vzniku těchto originálních pochutin, kterými můžete potěšit své blízké nebo obchodní partnery.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
⚬ Akce
g+    Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size