Šlapeme!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
ve spolupráci s naším generálním partnerem investiční skupinou DRFG, MENDELU, Moravia Convention Bureau a hotelem Barceló jsme se rozhodli zhodnotit současnou ekonomickou situaci a podebatovat o predikci do blízké budoucnosti. Přijďte i Vy na diskusní setkání Koronakrize, současný stav a ekonomická predikce.
Ještě připomínám naše zářijové akce, které jsme avizovali již v předchozích zpravodajích:
10.9.2020 Šlapeme!
30.9.2020 Golf 2020
Závěrem se zmiňuji o projektu Kont(r)akt, koukněte, registrujte se a pomozte nám i sobě zrobustnět podnikání nejen v našem regionu.
Těším se na osobní setkání!
 
Čenda
VZDĚLÁVÁNÍ
Přihlaste sebe i své kolegy do kurzu zahraničního obchodu, vyberte si téma, které Vás zajímá. Načerpejte zkušenosti od odborníků z praxe a využijte bonusy tohoto programu.
B2B JEDNÁNÍ
Zapojte se do B2B individuálních jednání českých a slovenských firem, která jsou určena pro firmy z odvětví strojírenství, elektrotechniky, energetiky a ekologie.
MANAGEMENT ZÓNA
Praktický webinář s case study o portálu Hyundai +, řešení interní komunikace nejen v době pandemie, který byl postaven na funkcích OneTeam. Webinář je zdarma.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
⚬ Akce
g+    Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size