Bezpečně!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
vzhledem ke zhoršující se epidemiologické situaci jsme se rozhodli minimalizovat rizika. Naše akce vždy probíhají v dostatečně velkém prostoru tak, abychom Vám umožnili zachovat potřebné rozestupy,
k dispozici jsou jednorázové roušky a dezinfekce na ruce, pokud je to možné, přesouváme akce do venkovních prostor. Na nejbližší akci „Šlapeme!“ se potkáme již ve čtvrtek 10. září, a to buď na kole nebo pěšky kolem přehrady, těšíme se. A přijde za námi i náměstek hejtmana JMK Honza Vitula.
 
Závěrem velká gratulace Pramosu, viz níže!
 
Čenda
B2B JEDNÁNÍ
V návaznosti na realizaci našeho projektu Kont(r)akt jsme pro Vás připravili první kontaktní den. Přihlaste se a poznej osobně osoby a firmy s kterými jste navázali kontakt přes naši aplikaci.
BUSINESS CLUB
V říjnu 2020 startuje největší obchodní výprava, která si klade za cíl navázat na úspěchy legendární cestovatelské dvojice Zikmund a Hanzelka. Přijďte se seznámit se záměry a nabídkou pro podnikatele.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Aktuální zahraniční poptávky, nabídky, tendry, pozvánky na akce a informace pro začínající nebo zkušené exportéry naleznete v novém čísle našeho e-zpravodaje Centra mezinárodního obchodu.
AKTUÁLNĚ
Okenní profily začali vyrábět v době, kdy byla pevná linka populárnější než mobil. Dnes slaví 25 let vlastního moderního vývoje a tvoří komfortní bydlení dostupné všem.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
⚬ Akce
g+    Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size