On line!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
344 registrovaných firem z 19 zemí, 171 schůzek, to je základní statistika letošní akce Kontakt-Kontrakt, která proběhla poprvé pod tlakem okolností ve virtuálním prostoru.
V případě, že jste se účastnili a akce Vás zaujala, registrujte se do projektu KONT(R)AKT, využívá stejnou aplikaci pro plánování schůzek, registrace je zdarma až do srpna příštího roku, schůzky můžete realizovat v průběhu celého období trvání projektu. A pozor: Potřebujete-li naše služby back office, jsme Vám plně k dispozici.
Také První kont(r)aktní den, který měl proběhnout na RHK Brno 14. října, mění svůj program, workshop rušíme a plánované schůzky přesouváme do on-line prostoru.
Jedeme dál!
Čenda
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Aktuální zahraniční poptávky, nabídky, tendry, pozvánky na akce a informace pro začínající nebo zkušené exportéry naleznete v novém čísle našeho e-zpravodaje.
BUSINESS SNÍDANĚ
Jak financovat firmu bez úvěru od banky? Praktickým a flexibilním nástrojem jsou firemní dluhopisy. Umožňují financovat rozvoj firmy, nákup technologií nebo nemovitostí, nové projekty a stavby, lze s nimi optimalizovat cash flow.
BUSINESS SNÍDANĚ - NOVÝ TERMÍN
Přihlaste se na business snídaní, pobavíme se o tom, co značka zaměstnavatele je, jak začít s jejím budováním a kde všude ji propsat, tak, aby vznikl funkční celek.
KONTAKTNÍ AKCE
Přihlaste se a získejte informace o aktuálních příležitostech pro spolupráci s portugalskými firmami. Setkání je spojeno se stručným představením portugalského trhu.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
⚬ Akce
g+    Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size