230. firma!
Vážené dámy, vážení pánové,
v minulém zpravodaji jsme Vás požádali o vyplnění krátkého dotazníku k současné situaci ve Vašich firmách, z prozatímních výsledků plyne, že mnohem více než na jaře jsou firmy ohroženy karanténou a nemocností svých zaměstnanců a poklesem či odsunem poptávek. Dotazník k vyplnění bude k dispozici do 4. listopadu, výsledky zveřejníme v následujícím čísle zpravodaje a budeme s nimi dále pracovat směrem ke státní správě a médiím.
 A teď pozor, soutěž: Do projektu  Kont(r)akt se již zaregistrovalo téměř 200 firem. Dnes je 30., takže 230. zaregistrovaná firma vyhraje 2 lahve skvělého vína a 2 vstupenky na koncert v rámci JazzFestu Brno, pojďme!
Čenda
AKTUÁLNĚ
MZV spouští bezplatnou službu, která pomůže českým firmám při obchodních cestách do zahraničí nebo naopak s přicestováním klíčového partnera ze země, odkud to není v současné situaci standardně do ČR možné.
VZDĚLÁVÁNÍ
Od roku 2020 připravila ICC novou revizi pravidel INCOTERMS. Připravili jsme pro Vás webinář, který Vás seznámí s novými pravidly komplexně i srovnávací webinář, který představí především připravené změny.
DOTACE 2020
Pozor, na dosah je řada příležitostí, jak získat významnou dotační podporu na investice nebo financování výzkumu a vývoje pro Vaši firmu. MPO již vyhlásilo a dále co nevidět vyhlásí téměř všechny významné programy.
NABÍDKA
Členská firma RHK Brno AZ SERVIS - autorizovaný partner ŠKODA - nabízí firemním zákazníkům automobily a zimní pneumatiky za zvýhodněnou cenu. Kontaktujte prodejce ohledně nezávazné nabídky.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
⚬ Akce
g+    Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size