Průběžné výsledky!
Vážené dámy, vážení pánové,
průběžné výsledky našeho dotazníkového šetření jsou k dispozici, v případě, že se chcete k současné situaci ještě vyjádřit, klikněte ZDE, také nám můžete své názory či požadavky sdělit přímo e-mailem.
A  pozor, soutěž pokračuje: Do projektu  Kont(r)akt se již zaregistrovalo téměř 220 firem. Stále platí, že 230. zaregistrovaná firma vyhraje 2 lahve skvělého vína a 2 vstupenky na koncert v rámci JazzFestu Brno, pojďme!
Závěrem velmi gratulujeme naší členské firmě HAVEL & PARTNERS s.r.o., která se stala absolutním vítězem soutěže Právnická firma roku 2020. Gratulace samozřejmě patří i ostatním oceněným, kteří jsou součástí RHKB: Deloitte Legal s.r.o., advokátní kancelář, Doležal & Partners s.r.o., advokátní kancelář a KROUPAHELÁN advokátní kancelář, s.r.o.
Čenda
VZDĚLÁVÁNÍ ON-LINE
Jak financovat firmu bez úvěru od banky? Praktickým a flexibilním nástrojem jsou firemní dluhopisy. Umožňují financovat rozvoj firmy, nákup technologií nebo nemovitostí, nové projekty a stavby, lze s nimi optimalizovat cash flow.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Aktuální zahraniční poptávky, nabídky, tendry, pozvánky na akce a informace pro začínající nebo zkušené exportéry naleznete v listopadovém čísle našeho e-zpravodaje Centra mezinárodního obchodu.
NABÍDKA ČLENA
Nedostatek hotovosti má velmi negativní dopady na podnikání
v jakémkoliv oboru a může vést až k insolvenci a následně k zániku firmy.
Znáte vaše cashflow story? Zveme Vás na webinář, kde se dozvíte více.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
⚬ Akce
g+    Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size