2021
Vážené dámy, vážení pánové,
ještě jednou PF 2021!
Jsme nuceni pokračovat i nadále v on-line prostoru, čeká nás virtuální Kont(r)aktní den, připravujeme školení i další kontaktní akce.
A připravujeme nový sofistikovaný systém poradenství v rámci našich strategických pilířů, kterými jsou Průmysl 4.0, kyberbezpečnost, Go green, resp. udržitelné podnikání a export.
Už aby se vrátil normální provoz, to koukání do monitorů je fakt otrava. Je to jako když v tom seriálu návštěvníci baštili amarouny.
Čenda
Kont(r)akt
Připravili jsme pro Vás on-line kooperační den, vyberte partnery pro jednání, požádejte je o schůzku, potvrzujte vyžádané schůzky, posunete svoji firmu blíže novým zakázkám.
SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ
Vyberte zástupce členských firem, kteří Vás budou prezentovat na shromáždění delegátů, jenž proběhne 12. dubna 2021.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Aktuální zahraniční poptávky, nabídky, tendry, pozvánky na akce a informace pro začínající nebo zkušené exportéry naleznete v novém čísle našeho e-zpravodaje.
VZDĚLÁVÁNÍ
Seznamte se se změnami a novinkami v oblasti sestavení účetní závěrky. V případě platnosti současných opatření proběhne seminář on-line.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
⚬ Akce
g+    Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size