Firmy a žáci odborných škol!
Vážené dámy, vážení pánové,
nehledě na současnou mrzutou situaci hrajeme totální ofenzivu a připravujeme další protikrizové projekty.  Ve spolupráci s Jihomoravským krajem hodláme zintenzivnit spolupráci našich výrobních firem se středními odbornými školami a učilišti. Zapojuje se Vaše firma do těchto aktivit? Sdělte nám, prosím, své stanovisko prostřednictvím tohoto  velmi stručného dotazníku.
 
A teď pozor, naše nejbližší akce:
Zůstaňte na příjmu, jedeme!
Čenda
GO GREEN!
Česká vláda v současné době pracuje na přípravě Národního plánu obnovy. Evropské peníze z tohoto programu mají pomoci restartu hospodářství po koronavirové krizi. První programy budou vypsány v létě. Připravte se na jejich čerpání!
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Aktuální zahraniční poptávky, nabídky, tendry, pozvánky na akce a informace pro začínající nebo zkušené exportéry naleznete v březnovém čísle našeho e-zpravodaje Centra mezinárodního obchodu.
SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ
Vzhledem k nepříznivé epidemiologické situaci jsme změnili termín shromáždění delegátů RHK Brno, to proběhne 14. 6. 2021.
NABÍDKA ČLENSKÝCH FIREM
Chybí Vám respirátory či antigenní testy pro zaměstnance? Kontaktujte naše členské firmy, určitě si z jejich nabídky vyberete.
AKTUÁLNĚ
Elektronická komunikace a reklama na internetu je v současné době často jedinou možnou formou propagace výrobků a služeb. Podívejte se, na co si dát pozor při zadávání PPC reklam a jejich kontrole.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size