Vodní audit!
Vážené dámy, vážení pánové,
jak již asi víte, vláda ČR v současné době pracuje na přípravě  Národního plánu obnovy (NPO). Evropské peníze z tohoto programu mají pomoci restartu hospodářství po koronavirové krizi. Zamíří do šesti oblastí, a to především do investic, velká část prostředků z programu je určena na ekologické projekty.
Pokud chcete zvýšit své šance pro získání těchto financí v oblasti vodního hospodářství Vaší firmy, můžete si již nyní nechat zpracovat vodní audit, který je právě nezbytným předpokladem pro získání výrazných investičních prostředků do vodohospodářství. Část prostředků na tento audit lze nyní získat z dotačního programu Poradenství II.
Závěrem si Vás dovoluji požádat o vyplnění velmi krátkého dotazníku na toto aktuální téma.
Čenda
INDUSTRY 4.0
Na tuto a řadu dalších otázek se snažili najít odpověď účastníci dalšího ročníku konference BRNO INDUSTRY 4.0, jejíž letošní on-line forma umožnila účast nadstandardnímu počtu zájemců.
VZDĚLÁVÁNÍ
Praktické školení, kde se i jako laik naučíte jednoduše, rychle a samostatně vytvářet skvělou grafiku.
Nepotřebujete žádnou dosavadní zkušenost ani znalost grafických programů.
AKTUÁLNĚ
Seznamte se se změnami ohledně zpřesnění vymezení skutečného majitele, stanovení různých sankcí z neplnění povinností a zavedení veřejného přístupu k údajům o skutečných majitelích.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Podívejte se na řadu zajímavých bezplatných akcí, ke kterým se můžete připojit přes internet v pohodlí Vaší kanceláře/domova.
SOUTĚŽ
Přihlaste mladé marketéry z Vašeho týmu do prestižní soutěže Young Lions, získají cenné zkušenosti, které následně uplatní v provozu Vaší firmy.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size