Nebe!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
koukněte do výroční zprávy za rok 2020, stačí si přečíst Ladislavův a můj otvírák, mrknout na pár fotek a čísel, cca minuta a půl času a víte všechno. Jsou tam i (neobjednané!) reference, ty se mně nikdy neočtou a já mám v těch chvílích pocit, jako bychom s mými kolegyněmi a kolegy podpírali rukama nebe.
 
Shromáždění delegátů RHKB letos proběhne 14.6., pokud bude možná účast hostů, budeme Vás informovat s předstihem.
 
 
Moc se těšíme na osobní setkání s Vámi!
 
Čenda
 
Varování: Nesnažte se po přečtení na té výročce usušit houby či zapálit s ní v krbu. To prostě s binárním kódem neuděláte!
PASOVÁNÍ NOVÝCH ČLENŮ
Pokud bude možné realizovat osobní akce, sejdeme se 28. května na naší terase! Seznámíte se s novými členy RHK B a navážete osobní kontakty v neformální části zajímavého dopoledne.
INDUSTRY CLUSTER 4.0
Poslechněte si podcast s Lubomírem Slámou z firmy Act-in CZ, s.r.o., který pohovoří o digitalizaci výroby a srovná přístup k této problematice v ČR a zahraničí.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Aktuální zahraniční poptávky, nabídky, tendry, pozvánky na akce a informace pro začínající nebo zkušené exportéry naleznete v květnovém čísle našeho e-zpravodaje.
VZDĚLÁVÁNÍ
Chcete obchodovat se zahraničím a nevíte, jak na to? Nevadí, přihlaste se na kurz a zjistěte, jak se obchoduje u nás i v zahraničí a jakými marketingovými nástroji tento obchod můžete podpořit.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size