Připomínáme!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
dnes ve stručnosti připomínám dvě blížící se kontaktní akce:
  • 7. 10. 2021 Bowlingový turnaj - zahrajte si s námi bowling a navažte nové kontakty v krásném prostředí brněnského hotelu Maximus Resort, uzávěrka přihlášek 30.9.2021.
  • 13.10.2021 Setkání s Karlem Habsbursko-Lotrinským - přijďte diskutovat o česko-rakouských vztazích a možnostech spolupráce mezi dvěma zeměmi, které pojí společná historie. Tlumočení zajištěno.
Níže mimo jiné skvělý výkop ke Go green! s Martinem Bursíkem a taktéž urbi et orbi poslance Libora Hoppeho.
Kmitáme jak čečetky!
Čenda
GO GREEN!
Ve čtvrtek 23. září proběhl zahajovací semi/webinář série vzdělávacích aktivit zaměřených na podporu udržitelného podnikání. Pokud Vás problematika zajímá, koukněte na záznam.
AKTUÁLNĚ
Majitel naší členské firmy OP Security s.r.o. a současně poslanec Poslanecké sněmovny ČR Libor Hoppe nám poskytl k diskusi informace týkající se dopravní infrastruktury na jižní Moravě.
SEMINÁŘ
Sklouzněte se s námi „rétorickou klouzačkou“ od teorie až po dovednosti před kamerou. Získejte dovednosti bez nichž se žádná prezentace neobejde.
SEMINÁŘ
Ve spolupráci s partnery Vás zveme na odborný seminář na téma Efektivní správa rodinného majetku prostřednictvím svěřenských fondů.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size