Soutěž!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
dnes po delší době začneme soutěží. Kovid mimo jiné velmi výrazně změnil cestovní ruch. Jedna z našich členských firem proto rozšiřuje portfolio svých služeb o prodej a pronájem karavanů, koukněte na článek a napište nám, o jakou firmu se jedná. První, kdo uhodne, bude mít zadarmo půjčený parádní elektrobourák na víkend. Druhý v pořadí skvělé víno a paštiku. A třetí nic, vůbec nic!
 
Zemřel génius československé popmusic. RIP, Meky.
Zaposlouchejte se.

Čenda
PLES
Pojďte s námi prožít dvojitý návrat, a to do Divadla Husa na provázku a do let osmdesátých.
Věřte, že to bude stát za to!
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Ve spolupráci s Česko-gruzínskou obchodní komorou a Velvyslanectvím Gruzie v ČR Vás zveme na kulatý stůl, který se uskuteční dne 23. listopadu 2021 na RHK Brno, cílem je prezentace podnikatelských možností v této zemi.
KONTAKTY
V pátek 26. listopadu proběhne další pasování nových členů, které jsme opět spojili s kooperační burzou. Přijďte navázat nové kontakty. Schůzky v rámci kooperační burzy lze realizovat i on-line.
VZDĚLÁVÁNÍ
Informace, jak sestavit smlouvu, jak vymáhat pohledávky, o rozhodčím řízení a dalších právních otázkách spojených s podnikáním v zahraničí získáte na připraveném semináři.
VZDĚLÁVÁNÍ
Setkání bude zaměřeno na prezentace projektů, které se věnují oblasti vzdělávání, podpoře zaměstnanosti a dalším obdobným tématům.
Zjistit více >
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size