Výsledky!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
máme vítěze soutěže z minulého zpravodaje, správná odpověď je AZ SERVIS, špičkového Enyaqa si proto užije Karel Plotěný, jednatel firmy ASIO TECH, skvělé víno a paštiku v okamžiku odeslání zpravodaje předávám Zdeňku Sedlákovi, jednateli společnosti EPRIN. A třetí místo obsadil Honza Keprda, jednatel firmy ASTRA MOTOR, nedostane ovšem za to nic. Ale i tak je nespokojenější člověk na světě, koukejte níže na jeho výraz na fotografii.
Gratulujeme!

Čenda
PODCAST
„Samotná digitalizace, tj. převod analogu do jedniček a nul, je k ničemu,“ prohlásil Jan Keprda z Astra Motor, „digitalizace je o vystoupení z komfortní zóny a změna myšlení."Poslechněte si rozhovor!
VZDĚLÁVÁNÍ
Přihlaste se a získejte aktuální informace k zaměstnávání cizinců v ČR. Jaké máte povinnosti? Jaké mohou nastat komplikace? Je současná epidemická situace překážkou?
ENTERPRISE EUROPE NETWORK
Zahraniční firmy hledají obchodní i výrobní partnery na území ČR, podívejte se, zda některá z nabídek či poptávek je vhodná pro Vás.
GO GREEN!
Zveme Vás na další z řady seminářů zaměřených na udržitelné podnikání. Tato akce bude realizována on-line. Pro zájemce je připravena platforma pro b2b schůzky.
NABÍDKA ČLENA
Společnost Lilacosta s.r.o. nabízí možnost využití velkoobchodních cen na dárkové sady s přírodní kosmetikou, které jsou vhodné jako dárek pro zaměstnance nebo obchodní partnery.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size