Veletrhy!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
brněnské veletrhy jsou nedílnou součástí československé, resp. české historie a politického, ekonomického a společenského provozu naší země. Před několika dny došlo k přirozené změně na pozici generálního ředitele a.s. Veletrhy Brno.
 
Dovolte mi, abych jménem orgánů RHKB a celého našeho týmu poděkoval Jiřímu Kulišovi za tvrdou práci a výkony, které ve prospěch veletrhů celou dobu podával. A to jak v dobách, kdy slunce svítilo, tak i v dobách, kdy bylo zamračeno. Vivat!
 
Prestižní pozici vybojoval v ostrém výběrovém řízení Tomáš Moravec, gratulace nás všech! Věřím v jeho vize, rukopis, energii a přímočarý tah na branku. Vivat!
 
A teď pozor: Náš Kontakt-Kontrakt ve veletržních příbězích také tvrdí muziku.
Čenda
PODCAST
Tomáš Halva se rozpovídal jak o historii, současnosti, tak i vyhlídkách společnosti Beckhoff. Vydržte až do konce, zjistíte, zda má tato společnost připravené inovační eso v rukávu.
VZDĚLÁVÁNÍ ON-LINE
Ve spolupráci s členskou firmou Slůně  Vás zveme na prakticky zaměřený interaktivní workshop, který se bude zabývat prací týmů v on-line prostředí.
AKTUÁLNĚ
Seznamte se s novými členy RHK Brno, možná mezi nimi najdete nové obchodní partnery.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size