Akce, registrace, poselství...
Vážené dámy, vážení pánové,
 
k soutěži z minulého zpravodaje: Na fotografii jste mohli vidět dva muže se shodným jménem, přičemž Milan Sedláček vlevo je budoucí velvyslanec ČR v Baku, Milan Sedláček vpravo je člen naší dozorčí rady a jednatel firmy RENARDS. Lahve vína tentokrát bohužel nenašly svého žíznivého konzumenta.
 
Členové našeho představenstva Karel Břenek a Martin Bezděk přišli se skvělým nápadem osvěty v oblasti kyberbezpečnosti, viz níže „Den otevřených dveří“.
 
Závěrem připomínám naše plánované akce, věřím, že v březnu proběhne ples Návrat osmdesátek, připravujeme Business Club na téma Správa majetku v Lichtenštejnsku a celou řadu vzdělávacích akcí. Koukněte a registrujte se!
 
Čenda
AKTUÁLNĚ
Víte, jak zabezpečit vaše data v on-line prostoru? Zajímá Vás, jak vypadá bezpečnostní dohledové centrum a kolik by zabezpečení dat stálo? Zastavte se 23. března 22 v naší členské firmě AXENTA a.s.
ENTERPRISE EUROPE NETWORK
Připravili jsme pro Vás další porci aktuálních zahraničních nabídek a poptávek. Podívejte se, zda není některá z nich vhodná pro Vaši firmu.
WEBINÁŘ
Určeno všem, kteří obchodují s ostatními členskými státy Evropské unie, mají povinnost vykazovat údaje do Intrastatu a jsou tedy zpravodajskou jednotkou.
GO GREEN
Přečtěte si zamyšlení iniciátora platformy GO GREEN! a zapřemýšlejte, jak byste Vy či Vaše firma mohli přispět k udržitelnému životu na zemi.
AKTUÁLNĚ
Ve spolupráci s naší členskou firmou AMK Consulting Vás zveme na box. Přijďte zhlédnout a podpořit boxerskou špičku České republiky. Využijte možnost prezentovat svou firmu!
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size