Pomáháme!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
minulý týden proběhl v Divadle Husa na provázku ve velmi příjemné atmosféře ples RHKB "Návrat osmdesátek". Koukněte na fotky, video zde najdete příští týden. Výtěžek z tomboly ve výši téměř 41.000,-Kč putoval na účet Velvyslanectví Ukrajiny. Děkujeme generálnímu partnerovi akce investiční skupině DRFG, hlavnímu partnerovi pivovaru Starobrno a všem firmám, které věnovaly ceny do tomboly i těm, kteří si losy zakoupili.
Čenda
P.S. Do konce března můžete uplatnit slevové kupony z roku 2021, koukněte na připravené akce a rezervujte si místa!
PRACOVNÍ TRH
a řadu dalších atraktivních CV příchozích Ukrajinců pro Vás nově budeme zveřejňovat na našich webových stránkách. Seznam budeme průběžně aktualizovat.
VZDĚLÁVÁNÍ
Provozujete e-shop a chcete ho posunout na vyšší úroveň? K vyšším ziskům? Pak je ta správná doba na to, abyste přistoupili k reklamě prostřednictvím Facebooku a Instagramu.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Přemýšlíte o možnostech podnikání v Rakousku? Chtěli byste se dozvědět více o zdejším trhu, výhodách, příležitostech či finanční podpoře pro zahraniční firmy?
MANAGEMENT ZÓNA
Ve spolupráci s členskou firmou RHKB Vás zveme na další setkání manažerů, tentokrát budete diskutovat na téma expanze na zahraniční trhy. Odpovědi na Vaše otázky týkající se této problematiky dostanete 30. března.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size