Tapíři, luskouni, takini, mravkolvi!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
příští týden jsme pro Vás připravili první poprázdninovou akci, a to Den pro rodinu v brněnské ZOO, počasí by nám mělo přát, součástí programu bude hra pro děti, komentované krmení zvířat, opékání špekáčků s vysokým obsahem masa (!) i další zajímavé aktivity. Přihlašovat se můžete do úterý 6. září prostřednictvím našeho webu nebo odpovědí na tento zpravodaj.
 
Jsme Vaše RHKB a máme sny, které ani nelze uzdát!
 
 Čenda
SEMINÁŘ
Plánujete investice do rozvoje svého podnikání a zajímáte se o dotační možnosti pro své projekty, zejména s ohledem na investice do technologií, automatizace a digitalizace? Přihlaste se.
PODNIKATELSKÉ SETKÁNÍ
Sestavte firemní flight a přijďte si zahrát!
Čeká na Vás nejen příjemné prostředí golfového resortu Kaskáda, ale i stejně příjemní lidé a noví obchodní partneři. Letos hrajeme o putovní pohár (bez zmrzliny).
 
KONTAKT-KONTRAKT
Přihlaste se na Kontakt-Kontrakt, vyplňte profil Vaší firmy, nadefinujte své poptávky a nabídky a aktivně vyberte partnery pro jednání v rámci veletrhu! Pokud si dohodnete schůzky, získáte vstupenku na veletrh i prostor pro jednání.
VZDĚLÁVÁNÍ
Naučte se jednoduše, rychle a samostatně vytvářet skvělou grafiku. Nepotřebujete žádnou dosavadní zkušenost ani znalost grafických programů.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size