Kontakt-Kontrakt
 
Vážené dámy, vážení pánové,
 
ozubená kolečka se po dvou letech roztáčí v plné síle v Brně a s nimi všichni, kdo v oboru něco znamenají. My tentokrát odehrajeme náš Kontakt-Kontrakt po dobu celého veletrhu!
V letošním roce se zaregistrovalo 348 firem z 24 zemí, které si vyžádaly velké množství pracovních jednání.
Registrace zůstává otevřena po celou dobu akce, pokud se chcete připojit, neváhejte, registrujte se a naplánujte si své obchodní schůzky.
 
Jsme Vaše RHKB. A hrajeme s hlavami nahoře!
Čenda
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Zveme Vás na bezplatný webinář, během kterého Vám přednášejí mj. představí aktuální situaci na íránském trhu, perspektivní sektory pro uplatnění našich firem, upozorní, jak oslovit a komunikovat s tamním obchodním partnerem či na mezikulturní rozdíly.
KONZULTACE
Agentura Lesensky.cz, tradiční členská firma Regionální hospodářské komory Brno, nabízí při Mezinárodním strojírenském veletrhu bezplatné konzultace zaměřené na marketing a PR.
AKTUÁLNĚ
Dne 27. 9. 2022 proběhlo v SZÚ jednání se zástupci korejské firmy Korea Gas Technology Corporation, následně byla uzavřena dohoda o spolupráci v oblasti zkoušení bezpečnosti pro výrobky použitelné pro vodíkovou energetiku.
NABÍDKA ČLENA
Ochutnejte lahodná vína naší věrné členské firmy ZEMAX Šitbořice, a.s., Vinařství Maryša. Pro reklamní účely můžete využít označení lahví vaší firemní etiketou.
AKTUÁLNĚ
Proběhne Smart Export Fórum 2022, letos se zaměřením na obchodní a výzkumnou spolupráci mezi Českem a Ukrajinou. Co se ve spolupráci v oblasti rozvoje mění, co zůstává a jaké jsou perspektivy? Přijďte 6. října.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size