Vzdělávání, setkávání i Vaše úspěchy!
Vážené dámy, vážení pánové,
připomínám ještě jednou trochu bolestivou změnu příspěvkového řádu od ledna 2023. Jde o rozhodnutí Hospodářské komory ČR a s tím související naši zvýšenou odvodovou povinnost, samozřejmě, že vše také negativně ovlivňují výrazně zvýšené provozní náklady.  V případě, že naše služby využívá jen část Vaší firmy, je možné počet zaměstnanců, od něhož se výše těchto příspěvků odvíjí, optimalizovat podpisem čestného prohlášení.
 
Omlouvám se Vám tímto za tuto změnu, ale jsem přesvědčen, že naše řešení je velmi kompromisní.
 
Jsme Vaše RHKB. Nehledáme, nacházíme!
Čenda
AKTUÁLNĚ
Posunout obzory kosmického průmyslu se již brzy chystá brněnská společnost TRL Space Systems, která v polovině roku 2024 vyšle na oběžnou dráhu Země vlastní družici nesoucí název TROLL.
GO GREEN!
První tuzemská biometanová stanice zpracovávající zemědělský odpad zahájila zkušební provoz. Zemědělské družstvo v Litomyšli díky ní může nastartovat rozvoj využití biometanu v Česku. Prsty v tom má členská firma HUTIRA-BRNO.
SETKÁNÍ
Nové i stávající členy či zástupce naší fotbalové Zbrojovky můžete potkat 15.12. při pohárku skvělého vína u nás na RHKB.
VZDĚLÁVÁNÍ
Seminář si klade za cíl shrnout a popsat průběh zavádění změn po dobu přechodného období od nabytí účinnosti nové celní legislativy. Zaměří se na problematické oblasti, na oblasti, kde došlo k nejvýznamnějším změnám a připravované změny.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Členská firma GEOtest, a.s.  zve 29. listopadu 2022 na B2B webinář s gruzínskými podnikateli, zástupci Adžarské obchodní komory, MPO a Velvyslanectví ČR v Tbilisi, který Vám představí aktuální příležitosti ke spolupráci pro české firmy v Gruzii.
WORKSHOP
Chcete se stát dobrým řečníkem a nevíte jak na to? Přihlaste se na workshop a získejte praktický návod!
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size