Což tahle dát si...

 
Pasování!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
naše poslední letošní kontaktní akce se uskuteční ve čtvrtek 15. prosince u nás.  Anebo se během adventu uvidíme u Jošta na punči (vysvětlení níže)?
Jsme vaše RHKB. 365/24/7!
 
Čenda
ROZHOVOR – ČLENOVÉ SE PŘEDSTAVUJÍ
Zjistěte v rozhovoru s Janou Zimovou, co dalšího umí naše skvělá členská firma Respilon vyrobit/vyvinout. Těšte se v textu i na slevový kód na vhodný vánoční dárek pro ženy.
GO GREEN!
Zkušenosti z Evropy, šedé vody, vodní audity, recyklace bazénových vod. Chtěli byste této problematice více porozumět? Poslechněte si záznam seminářů, které organizovalo ASIO.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Nejnovější tipy, kde navázat ty slibné kontakty ze zahraničí a načerpat informace.
BRNO INDUSTRY 4.0
Po dvou letech se potkejme opět osobně! Panelové diskuse, úspěšné příklady z praxe, přednášky o průmyslu 4.0, digitalizaci, kyberbezpečnosti i nových technologiích. Rezervujte si termín.
DOBROČINNOST
A ještě navíc přispět na dobrou věc? Dobrovolníci z rovněž naší skvělé a společensky odpovědné členské firmy EPRIN budou ve čtvrtek 8. 12. prodávat punč v Emilově stánku u Jošta. Dobročinný prodej však probíhá celý advent a vybírá se na speciální ortézy pro malého Mikuláše upoutaného na vozík.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996–2022 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size