Od 3.5.2012 poskytuje Czech POINT RHK Brno novou službu - výpis z evidence rejstříku trestů právnických osob.

 

Cena služby je 100,- Kč bez ohledu na počet stran daného výpisu, vydání je na počkání.

Firmy tento výpis potřebují mimo jiné i v souvislosti s prokazováním trestní bezúhonnosti jako dodavatelé dle novely zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách či při přijímání dotací a subvencí.

 

Údaje z evidence rejstříku trestů právnických osob, které se uvádějí ve výpisu, jsou veřejně přístupné, žadatelem může být kterákoliv fyzická osoba. Z tohoto důvodu se při podání žádosti o výpis týkající se právnické osoby neověřuje totožnost osoby, která žádost podává. Žádost se netiskne, ani nearchivuje.

 

Na Ministerstvu spravedlnosti vznikla evidence Rejstříku trestů pro právnické osoby v souvislosti s přijetím zákona č. 418/2011 Sb., o trestní odpovědnosti právnických osob a řízení proti nim a zákona č. 420/2011 Sb., o změně některých zákonů v souvislosti s přijetím zákona o trestní odpovědnosti právnických osob a řízení proti nim. Z této evidence je vydáván výpis z Rejstříku trestů pro právnickou osobu.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size