Ve spolupráci se statutárním městem Brnem proběhla v termínu 1. - 9. prosince 2020 za účasti 9 zástupců jihomoravské podnikatelské sféry obchodní mise spojená s jejich představením na mezinárodním veletrhu AEROMART Toulouse. Kromě více než 150 předem domluvených on-line setkání našich a zahraničních firem také prezentovala v rámci doprovodného konferenčního programu ekonomický, inovační a technologický potenciál brněnského regionu a české aerokosmonautiky.

Mezinárodní B2B akce AEROMART Toulouse je tradičně organizovaným setkáním mezi subdodavateli a zadavateli zakázek v leteckém a vesmírném průmyslu. Umožňuje mj. jednání s nákupčími významných firem formou předem odsouhlasených individuálních schůzek a nabízí i řadu dalších příležitostí, jak nalézt nové dlouhodobé obchodní a projektové partnery. Akce se koná každé dva roky v centru leteckého průmyslu v jihofrancouzském Toulouse, letos se s ohledem na koronavirová opatření přesunula do digitálního prostoru.

Aeromart Digital 2020 je globální platforma, která spojuje celý ekosystém aerospace a má mezinárodní přesah. Letos se do ní zapojilo přes 500 vystavovatelů z 35 zemí, mezi nimi nejvýznamnější světoví hráči: Airbus, ATR, Boeing, Liebherr, Leonardo a řada dalších firem z významných a silných leteckých oblastí. Za asistence RHK Brno s podporou ředitele zahraniční kanceláře CzechTrade v Paříži a sektorového manažera pro letecký, kosmický a obranný průmysl z agentury CzechInvest se virtuálních jednání zúčastnili zástupci těchto subjektů se sídlem nebo pobočkou v Jihomoravském kraji: Evektor, spol. s r.o. , Frentech Aerospace s.r.o., G.L. Electronic s.r.o., MapTiler s.r.o., Moravský letecký klastr, o.s., První brněnská strojírna Velká Bíteš, a.s., S&K Tools spol. s r.o., S.A.B. Aerospace s.r.o. a SpoluWorks Perfecta s.r.o.

Tato akce byla realizována za finanční podpory statutárního města Brna v rámci projektu Centrum mezinárodního obchodu.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size