RHK Brno ve spolupráci s Velvyslanectvím ČR v Budapešti a Zahraniční kanceláří CzechTrade v Maďarsku zorganizovala za podpory statutárního města Brna 23.–24. května 2023 podnikatelskou misi do Budapešti spojenou s představením osmi našich firem nabízejících municipální řešení pro „smart cities“.

Zástupci společností ASIO NEW, spol. s r.o., CleverFarm, a.s., CzechMath, a.s., ENG.CO.CZ s.r.o., MORAM CZ, s.r.o., MUNIPOLIS s.r.o., RSE s.r.o. a VisionCraft s.r.o. využili možnost zapojit se do akce „CEE Expo & B2B Forum for Sustainable and Smart Urban Development“, která úspěšně navázala na dva úspěšné ročníky Setkání partnerských měst a obcí ČR a HU a realizaci projektu „City For The Future“.

Mise se zaměřila na řešení a služby spojené s chytrým a udržitelným rozvojem měst, které prezentovala maďarským i českým starostům a odpovědným pracovníkům municipalit), místním integrátorům smart city technologií a firmám odpovědným za rozvoj města, komunální služby či digitalizaci za účelem nalezení nových obchodních příležitostí pro české technologické firmy nabízející řešení a služby pro municipality v oblasti smart city a udržitelné město.

Rozsahem jedinečné setkání starostů, zástupců žup, státní sféry, odborníků a českých i maďarských dodavatelů, respektive zástupců smart city projektů přineslo jedinečnou příležitost podniky z našeho regionu prezentovat se efektivně před úzkou cílovou skupinou – decision makery městských rozvojových strategií – a navázat cenné kontakty s cílem budoucí obchodní spolupráce.

Tato obchodní mise byla realizována za finanční podpory statutárního města Brna v rámci projektu „Centrum mezinárodního obchodu“.

 

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size