Národní divadlo Brno úspěšně rozjelo individuální dárcovství - z darů svých diváků vybralo prostředky na památkovou obnovu centrálního lustru v Mahenově divadle. Od nové divadelní sezony se tak můžete kochat nádherným zářícím lustrem nad hledištěm, který navíc svítí úsporně (LED osvětlení). Křišťálová lampa s 210 křišťálovými ověsy, umístěná I. podlaží foyer připomíná tento úspěšný projekt, protože na ověsech jsou vypískována jména jednotlivých dárců (vč. cca 10 firem). Stále se můžete zapojit i Vy a zapsat tak jméno Vaší firmy či rodiny do historie Mahenova divadla - zbývá ještě 85 bezejmenných křišťálových ověsů, stejně tak, jako ještě 4 lustry čekají na svou památkovou obnovu. Jsou už menší, ale za to ještě z doby otevření divadla, tedy z roku 1882.

Můžete takto pořídit i nezvyklý vánoční dárek. Co obdarovaný získá? jméno na Křišťálovém ověsu + 3D žárovku + původní objímku z centrálního lustru + dárkový certifikát.

Děkujeme – za NdB Simona Škarabelová, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více informací o projektu naleznete na stránkách Národního divadla.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size