Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost ve spolupráci s partnerem CyberSecurity Hub v rámci projektu financovaného z programu Digital Europe a rozpočtu ČR „National Coordination Centre in the Czech Republic (NCC-CZ)“  buduje kapacity a operační schopnosti vznikajícího Národního koordinačního centra výzkumu a vývoje v oblasti kybernetické bezpečnosti (NKC).

V této souvislosti Vás chci požádat o vyplnění krátkého online dotazníku, které Vám nezabere více než 10minut. Pro vyplnění, prosím, použijte tento odkaz: https://forms.office.com/e/sijBjsiXkS

Dotazníkové šetření má za cíl zjistit míru preferencí pro jednotlivá témata a oblasti, na které bychom se chtěli zaměřit v rámci připravovaných edukačních, osvětových a networkingových aktivit.

Digitální technologie a internet jsou základními stavebními kameny společnosti a stále více pronikají do mnoho aspektů našich profesních i osobních životů. V tomto kontextu by měly být kompetence, dovednosti a povědomí o bezpečném a etickém využívání digitálních technologií nedílnou součástí všedního života. Přesto tyto dovednosti stále zůstávají napříč společností značně podceňované a často i upozaděné. Z toho důvodu plánujeme edukační a osvětové kampaně, tematická setkání a workshopy pro expertní i laickou veřejnost, pravidelné informační akce cílené na různé skupiny a specifické oblasti v rámci kyberbezpečnosti.

Děkujeme za spolupráci.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size