V úterý 9. dubna jsme do svých řad pod vedením našeho předsedy představenstva Ladislava Chodáka pasovali 8 nových členů, tento slavnostní akt byl doplněn velmi zajímavou prezentací náměstka ministra financí a bývalého viceguvernéra ČNB Marka Mory a hlavního ekonoma Investiční skupiny DRFG Martina Slaného na téma „Kam kráčíš, ekonomiko?“.

Odpoledne zahájil krátkým přivítáním přítomných náměstek hejtmana Jihomoravského kraje Jan Zámečník.

Slavnostního pasování nových členů se s odhodláním sobě vlastním ujal předseda představenstva RHK Brno Ladislav Chodák, který pasoval majitele, jednatele a ředitele těchto firem:

Po krátké přestávce spojené s ochutnávkou vína nově pasovaného vinařství Ondřeje Stejskala vystoupil se svou prezentací věnovanou vývoji ekonomiky ČR Martin Slaný, kterého posléze aktuálními informacemi doplnil Marek Mora. Závěrem se strhla diskuse mezi přednášejícími a přítomnými podnikateli na téma hospodářského růstu, pracovního trhu, specifika podnikání v jednotlivých evropských zemích i v Americe. Na otázku „Kam kráčíš, ekonomiko?“ jsme jasnou odpověď bohužel nenašli. Dle názoru přítomných je příliš mnoho faktorů, které směr vývoje naší ekonomické situace ovlivňují.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size