Our strategic projects

Centrum mezinárodního obchodu

RHK CMO

Více

INDUSTRY CLUSTER 4.0

IC 4.0 final

Read more

Enterprise Europe Network

een bez textu

Read more

Business Club

rhk businessClub verticalColor beztextu

Více

Project Education of Brno RCC‘s members II

vlajkaEU

Read more

Kont(r)akt

 

RHKB Kontrakt logo animace 300px

Více

Latest news

V úterý 9. dubna jsme do svých řad pod vedením našeho předsedy představenstva Ladislava Chodáka pasovali 8 nových členů, tento slavnostní akt byl doplněn velmi zajímavou prezentací náměstka ministra financí a bývalého viceguvernéra ČNB Marka Mory a hlavního ekonoma Investiční skupiny DRFG Martina Slaného na téma „Kam kráčíš, ekonomiko?“.

Odpoledne zahájil krátkým přivítáním přítomných náměstek hejtmana Jihomoravského kraje Jan Zámečník.

Slavnostního pasování nových členů se s odhodláním sobě vlastním ujal předseda představenstva RHK Brno Ladislav Chodák, který pasoval majitele, jednatele a ředitele těchto firem:

Po krátké přestávce spojené s ochutnávkou vína nově pasovaného vinařství Ondřeje Stejskala vystoupil se svou prezentací věnovanou vývoji ekonomiky ČR Martin Slaný, kterého posléze aktuálními informacemi doplnil Marek Mora. Závěrem se strhla diskuse mezi přednášejícími a přítomnými podnikateli na téma hospodářského růstu, pracovního trhu, specifika podnikání v jednotlivých evropských zemích i v Americe. Na otázku „Kam kráčíš, ekonomiko?“ jsme jasnou odpověď bohužel nenašli. Dle názoru přítomných je příliš mnoho faktorů, které směr vývoje naší ekonomické situace ovlivňují.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size