Our strategic projects

Centrum mezinárodního obchodu

RHK CMO

Více

INDUSTRY CLUSTER 4.0

IC 4.0 final

Read more

Enterprise Europe Network

een bez textu

Read more

Business Club

rhk businessClub verticalColor beztextu

Více

Project Education of Brno RCC‘s members II

vlajkaEU

Read more

Kont(r)akt

 

RHKB Kontrakt logo animace 300px

Více

Latest news

Česko-polská obchodní komora si vás dovoluje seznámit s každoroční událostí, kterou pořádá společně s Generálním konzulátem Polské republiky v Ostravě letos už po třicáté. Uskuteční 13. června 2024 v Ostravě. Pravidelně se této akce účastní na 200 zástupců z řad podnikatelů, organizací na podporu podnikání, vládních a nevládních institucí, zástupců státní správy a místních samospráv.

Tato událost se řadí k nejvýznamnějším svého druhu v regionu Moravskoslezského kraje, a to z hlediska rozvoje v oblasti podnikatelských aktivit, cestovního ruchu a v neposlední řadě kulturně - společenských vztahů mezi všemi účastnickými zeměmi: Českou republikou, Polskem a Slovenskou republikou.

Setkání podnikatelů je koncipováno jako vzdělávací a společenská událost s celodenním programem rozděleným do dvou částí:

Dopolední konferenční část s diskuzními panely bude probíhat v ostravské Nové radnici v konferenci s důrazem na nejdůležitější společná témata účastnických zemí jako je:

  • Význam zapojení Česka, Polska a Slovenska do nadnárodních vojensko-politických a ekonomických struktur NATO a EU v souvislosti s výročími vstupu mezi členské státy.
  • Význam aktivní účasti Česka, Polska a Slovenska při vyjednávání o ukončení vojenského konfliktu na Ukrajině.
  • Zavedení a uskutečnění společného postupu Česka, Polska a Slovenska při zvládání migrační krize.

Odpolední kulturně – společenská část XXX. Setkání podnikatelů České, Polské a Slovenské republiky proběhne tradičně v zahradách Generálního konzulátu Polské republiky v Ostravě a je koncipována jako společenský večírek s kulturním programem a příležitost ke vzájemnému poznávání a sbližování partnerů nejen obchodně.

Přihlásit se můžete na odkazu ZDE.

Zdroj: Česko-polská obchodní komora

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size