Hrdá RHK Brno: U nás to žije!

RHK Brno
www.rhkbrno.cz
Hrdá RHK Brno
Hezké ráno rodině Hrdé RHK Brno,

zde je Váš páteční nadýchaný sorbet: Tento týden si svoji výhru
v podobě láhve výtečného vína přišel vyzvednout pan Ladislav Buček, ředitel firmy Everesta, s.r.o.- foto zde. Everesta je společnost zaměřená na firemní vzdělávání, ale vypisuje i otevřené kurzy. Tímto směrem se ubírá i naše otázka, jejíž výherce (22. z Vás, kdo odpoví správně na otázku níže) získá 2 vstupenky na skvělé představení divadla Husa na provázku - Mein Švejk. Program k představení obsahuje i mé přímočaré hodnocení postavy Švejka, jehož někteří považují za archetypálního Čecha. Jsem zvědav, zda se v jeho hodnocení s výhercem shodneme.

Konference pořádané každoročně firmou Everesta se nazývají:
Ven z krabice Business etiketa Zpět do krabice
 
Na RHK Brno to žije, jede, připravujeme pro Vás stále nové možnosti vzdělávání, jednání, síťování i aktivního odpočinku. Hlaste se na konferenci zaměřenou na strukturální fondy, pojďte s námi do kina, navštivte závěrečnou konferenci k projektu Příprava a podpora podnikání žen. Také jsme pro Vás do 24. 5. prodloužili hlasování v anketě TOP MSP 2015, pokud jste tak dosud neučinili, podpořte Vámi zvolenou firmu nyní - hlasování zde.
Rovněž tentokrát Vás velmi rád seznámím s dalším členem našeho týmu, je jím pracovník zahraničního oddělení, manažer akce Kontakt-Kontrakt - Ing. Radek Kopecký. Radek je navzdory svému mládí velmi přemýšlivý, vnitřně integrovaný a pracovitý kluk, více zde.
Sledujte dění u nás i nadále, vždy najdete něco nového a zajímavého. S přáním aktivního víkendu plného zážitků,
Váš
Čenda Absolon
RHK Brno
Překvapení v kině
Zajímavý film, příjemná hudba, dobré jídlo, zajímavý prostor pro jednání i možnost prezentace Vaší firmy, to jsou důvody proč se přihlásit na akci 24.6.2015.
Číst více
RHK Brno
Jeďte dál, rychleji
Zapojte svoji firmu do připravovaných akcí v tuzemsku i v zahraničí a získejte nové kontakty nejen pro Váš export.
Číst více
RHK Brno
Poptávky
Hledáte nové obchodní kontakty? Firmy hledají např. dodavatele soustružených a frézovaných odlitků a vstřikovacích forem.
Číst více
RHK Brno
Sdílení zkušeností
je tématem závěrečné konference k projektu zaměřeného na pomoc ženskému podnikání. Podělte se také o své zkušenosti z této oblasti.
Číst více
RHK Brno
Z dění na RHK Brno
Na RHK zavítaly 2 úspěšné americké firmy, které chystají rozšířit své aktivity do Brna a aktivně se zapojit do komorového dění.
Číst více

Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno

Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size