Touha je zázrak!

RHK Brno
www.rhkbrno.cz
Hrdá RHK Brno
Hezké ráno rodině hrdé RHK Brno, člověk může nejvíce vyniknout v tom, po čem touží, touha je hnacím motorem, zamysleme se nad tím, proto jsme na měsíc říjen a listopad pozvali tři výborné řečníky, kteří nastíní možnosti, jak poznat předmět své touhy, jak poznat sebe sama a vlastní nitro, prvním z nich je psycholog, hokejový trenér a kouč Marian Jelínek, kterého můžete potkat na RHK 21. 10. a mimo jiné se bude věnovat paralelám mezi vrcholovým sportem a businessem, následovat jej budou český vášně vyvolávající ekonom a filosof Tomáš Sedláček a velmi úspěšný americký podnikatel a dobrodruh Jim Cusumano, tito dva vynikající řečníci Vás budou inspirovat 10. 11., prezentace setkání budou probíhat v angličtině, takže je báječnou příležitostí i pro její procvičení (pro zájemce bude tlumočeno do ČJ), na závěr představím dle abecedy poslední členku našeho týmu, je jí celní specialistka, energická a živelná dáma Eva Zwiebová, sledujte ten přetlak energie a také lajkujte, STOP! 
Váš Čenda Absolon
RHK Brno
Staňte se jednou z hvězd,
které se sejdou 15. 10. 2015 pod hvězdným nebem brněnské hvězdárny. Čeká Vás hvězdný program i spousta zajímavých osobností (již nyní si můžete vybrat firmy pro jednání).
Číst více
RHK Brno
Poptávky
Hledáte nové obchodní kontakty? Např. ŠKODA AUTO hledá nové dodavatele kovových komponentů...
Číst více
RHK Brno
Last minute  
Turecko není jen oblíbenou destinací českých turistů, ale i velmi zajímavým, dynamicky rozvíjejícím se trhem, přesvědčte se!
Číst více
RHK Brno
Procesní řízení
Potřebujete zavést procesní řízení nebo jen umět řídit či analyzovat svoje procesy? 
Navíc Vám osvětlíme průběh projektu „mapování procesů“ ve Vaší společnosti a ukážeme Vám jak to vše zvládnout.
 
Číst více
RHK Brno
Marketing a obchod
Seznamte se s trendy online i offline marketingu, které se nemusíte bát využít ani na trhu B2B. Pro členy RHK Brno sleva 33%.
Číst více

 

 

 

 

 

 

S úctou a pozdravy
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size