Požehnané vánoce
Vážené dámy, vážení pánové,
vše zastavme. Jsou před námi Vánoce, svátky, které jsou neodmyslitelně spjaty s narozením Ježíše Krista a jsou oslavou rodiny, lásky, klidu a míru.
Koloským 3:14-16, přesně tak to je.
Přejeme Vám tedy příjemné, velmi pomalé a požehnané svátky vánoční v rodinném kruhu a do roku 2020 pevné zdraví, dostatek energie, invence a mnoho úspěchů na všech úrovních.
Vážené dámy, vážení pánové, děkujeme Vám za přátelskou, inspirativní a tvůrčí atmosféru, která nás motivuje realizovat neustále nové projekty. Příští rok nebude výjimkou, chystáme velké věci.
Za tým RHK Brno s projevy úcty a srdečnými pozdravy
Ladislav Chodák                             Čeněk Absolon
Koukněte co na Vás čeká:
SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ
Včera byly zahájeny volby delegátů na shromáždění delegátů RHK Brno, které proběhne 9. března a kde bude voleno nové představenstvo naší komory. Nezapomeňte rozdat své hlasy.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
V příštím roce Vám chceme nabídnout možnost účasti na podnikatelských misích do zahraničí a zároveň Vás připravit na úspěšný export. Dejte nám vědět, které z níže uvedených zemí a témata seminářů jsou pro Vás nejperspektivnější.
RETROPLES
Přijďte se podívat na náš nezapomenutelný disco retroples. Čeká na Vás skvělá hudba, kouzelník, vynikající jídlo a pití a samozřejmě skvělá společnost.
BUSINESS CLUB
Zastavte se a poslechněte si přednášku významného lichtenštejnského odborníka na blockchain, kryptoměny a další nástroje moderního peněžního trhu.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size