Labor omnia vincit improbus!
Vážené dámy, vážení pánové,
níže nabídky našich členských firem v rámci současné situace, o některých už víte, nově je tam velmi zajímavý počin našeho členského brněnského blockchainového startupu Tatum.
Jsem bytostně přesvědčen, že tvůrcem reálného světa a tahounem společnosti je podnikatelská veřejnost. Jakmile se z tohoto špatného snu probereme, budeme všichni mentálně výrazně silnější. A pak bude třeba na základě této negativní zkušenosti klást ve veřejném diskurzu se vší vážností otázky filozofické, ekonomické, společenské a environmentální. A budou-li kladeny intelektuálně poctivě, budou některé odpovědi překvapivé a některé bolestivé.
Závěrem hlásím, že u nás od příštího týdne fungujeme v běžném režimu.
Mnoho sil, energie, urputnosti a zdraví!
Čenda
P.S. A jakmile se vrátíme do normálu, budu Vás informovat o výrazných změnách v orgánech RHKB.
NABÍDKY OD NAŠICH ČLENŮ:
V případě, že máte jakoukoli nabídku pro ostatní členské firmy, zašlete nám ji. (Lucie Horáková, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.)
PŘIPRAVOVANÉ AKCE:
CHARITATIVNÍ AKCE:
Streamované benefiční představení, první večer vystoupí Václav Noid Bárta s Ivou Pazderkovou druhý pak Ondřej Gregor Brzobohatý. Výtěžek bude použit na nákup zdravotnických potřeb a materiálu pro seniory. Zapojte se aktivně i Vy, více informací naleznete ZDE.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
⚬ Akce
g+    Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size