Sdílíme!
Vážené dámy, vážení pánové,
opět nás navštívila lichtenštejnská princezna, koukněte na fotky a čtěte, co společně plánujeme.

Informuji Vás, že náš pracovní tým zabývající se členskou základnou, jehož členy jsou Karel Břenek (Visigar), Martin Bezděk (M.B. Keramika) a Tomáš Kokna (RealSpektrum), doplnil Honza Keprda (Astra Motor). Jeho motivace? "Digitalizaci vnímám jako alfu a omegu přežití českého průmyslu. My si tím poměrně úspěšně prošli, tak chci s ostatními sdílet svoje zkušenosti. Abych rozptýlil obavy z toho, jestli je to přínosné, jestli na to malý či střední podnik má a hlavně, jestli je tam i slušná návratnost." Rychtyk, Honzo!
A teď pozor: Velká gratulace majitelce společnosti AWEC Aluminium Products Kateřině Beránkové, viz níže!
Čenda
GRATULUJEME
Dnešní gratulace směřuje k jednatelce naší členské firmy AWEC Aluminium Products s.r.o. Kateřině Beránkové.
Se svojí společností, která se zabývá obráběním komponent z hliníku, získala první místo v rámci Ocenění Českých podnikatelek roku 2020 v kategorii velkých firem. Čtěte inspirativní rozhovor.
PODCAST
"Když to jde v Japonsku, proč by to nešlo v Oslavanech", pomyslela si po návštěvě Japonska Alena Lubasová, jednatelka členské firmy STROJÍRNA OSLAVANY, spol. s r.o., a stala se ve firmě motorem procesu digitalizace.
VÝLET
Vydejte se s námi na pohodovou trasu na kole či pěšky! Navážete nové kontakty, vyměníte si zkušenosti nejen z podnikání a v neposlední řadě se pobavíte.
SETKÁNÍ
Nabízíme Vám možnost jednání s Její Excelencí paní Mariam Rakviashvili spojeného s představením informací o aktuálních příležitostech pro spolupráci s gruzínskými firmami a tamním trhu. 
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Aktuální zahraniční poptávky, nabídky, tendry, pozvánky na akce a informace pro začínající nebo zkušené exportéry naleznete v červnovém čísle našeho e-zpravodaje Centra mezinárodního obchodu.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size